Sök till ”Halv sju hos oss”!

Nu kör vi igång ”Halv sju hos oss”! Har du sett TV4:s populära program ”Halv åtta hos mig”? Har du också drömt om att få vara med, men aldrig fått tummarna loss? Är du en positiv, öppen och social person med stor nyfikenhet på dina medmänniskor som gillar att laga – och äta – mat? Lever du ett alkohol- och drogfritt liv? Sööök!!

Kort om ”Halv sju hos oss”:
Tolv olika nationaliteter, totalt 24 deltagare, samlas en gång i månaden kl. 18:30 för att under lika många månader äta middag tillsammans. Två representanter från varje nationalitet lagar mat varje gång och bjuder under ett år in övriga gäster till en god och spännande middag i IOGT-NTOs lokal på Bantorget 5, Lund.

Vem kan söka?
Du måste vara betalande medlem i IOGT-NTO i någon av Lunds tre föreningar. Du kan söka även om du inte är medlem – det kan du alltid bli om du precis som oss tror på demokrati, solidaritet och en bättre värld fri från alkohol- och drogfritt.

Du är en positiv, social och öppen person med glimten i ögat med en stor nyfikenhet på dina medmänniskor och med en vilja att lära känna nya människor med olika bakgrund. Förutom medlemsavgiften på 50 kr år ett, därefter 150 kr, är middagarna gratis.

Då projektet är ett integrationsprojekt förutsätter det människor med olika bakgrund, nationalitet och förutsättningar. För att få bästa möjliga samhällsmix erbjuder därför IOGT-NTO de personer plats som kompletterar gruppen bäst. Begränsat med platser, 24 platser.

Skicka ett mail till alexandra.tetschet@iogt.se och berätta kort om dig, varför du vill vara med och varför just du BORDE vara med senast den 31 mars!

Av: , 2019-03-05

Kommentarsfältet är stängt.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00