Hässleholm

IOGT-NTO-föreningen 27 Globen i Hässleholm har medlemmar i Hässleholm med omnejd och har egna lokaler i Föreningsgården Globen på Södra Sandgatan 4/Kyrkgatan 1 i Hässleholm.

HässleholmVi är en IOGT-NTO-förening som bedriver en varierande verksamhet i Hässleholm. Vi har alltifrån kulturcaféer till social verksamhet.

Vårt hus, Föreningsgården Globen, ligger centralt vid kyrkan i Hässleholm och hyrs ut till rök- och alkoholfria möten och aktiviteter. Globen är utmärkt för kurser, konferenser, fackliga/kyrkliga/politiska möten, barndop, studier, yoga, utställningar, pensionärsträffar, föreningsarrangemang m m.

För uthyrning finns fyra trevliga lokaler:
– Stora salen med scen och bra akustik som rymmer ca 60 personer i parkettsittning och ca 50 personer vid arbetsbord.
– Studierummet som rymmer ca 10-12 personer vid arbetsbord.
– Klubbrummet med pentry som rymmer ca 10-15 personer i gruppsittning.

Whiteboardtavlor, blädderblock, TV, video, piano, ljudanläggning, hörselslinga, diaprojektor m m finns. När du hyr stora salen eller studierummet får du också tillgång till vårt kök med diskmaskin och ett mindre utrymme för kaffe- och fikaservering. Samtliga plan är handikappanpassade.

Vi driver Globen Alltjänst AB – ett socialt företag

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel, yttre röjningsarbete, fönsterputsning och flyttstädning. Detta fixar vi till ett bra pris! Vi erbjuder dessutom meningsfull arbetsträning och praktiktjänstgöring i samarbete med Socialförvaltningen och Arbetsförmedlingen. Hör av dig om du vill veta mer.

Bokning av lokal: Vill du hyra våra lokaler är du välkommen att kontakta oss på telefon 070-896 87 09, mån-fre kl 9-12.
Globen Alltjänst AB: Vill du köpa våra tjänster eller veta mer om vårt sociala företag är du välkommen att kontakta oss på telefon 072-963 93 69.
IOGT-NTO:s verksamhet: Vill du veta mer om vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss på telefon 070-798 62 24.

Välkomna!

IOGT-NTO i Hässleholm

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00